sunnuntai 4. tammikuuta 2015

WiidakonWiljelyWinkit

Waloa ja wipinää, sen niminen tämä nyt sitten on, minun uusi blogini! 

Kuten tuolla sivussa lukeekin; tässä blogissa saatetaan käsitellä ihan mitä vaan. 

En nyt pohdiskele heti alkuun mitään maailmaa mullistavaa, enkä julkaise mitään harkittuja sisustuskuvia, niiden aika olkoon sitten myöhemmin (ehkä). 

Sen sijaan päätin aloittaa tämän bloggailuni viidakonviljelyvinkeillä:

1) Jos taloon tuodaan esimerkiksi tämän kokoinen joulukuusi:


2) Ja samassa talossa viihtyy esimerkiksi kolme ihan valtavaa viirivehkaa: ... niin ehkä ennemminkin tarpeen olisi vinkit "kuinka myyn tavarat pois, jotta nämä kaikki mahtuvat talooni".

Mutta kun ne ovat niin kauniita, niin niitä kuitenkin kannattaa parhaansa mukaan viljellä.  Kuusenviljelyvinkit jätän metsänhoitoyhdistysten, metsätalousinsinöörien ja metsänomistajien annettavaksi, mutta seuraavassa WiiriWehkanWiihtymisWinkit a) - f):

a) ota vastaan äidiltäsi hyvin koulutettu kukka 

b) istuta se altakasteluruukkuun ja sijoita se iiiisojen ikkunoiden eteen

c) kastele kukkaa vasta sitten, kun se näyttää janoiselta (äläkä usko ensimmäistä janonmerkkiä, vaan odota muutama päivä, onko se tosiaan janoinen, ts. vasta kun sen lehdet viistävät lattiaa)

d) leikkaa kuolleet lehdet Joskus ja Jouluna (tai odota äitisi kyläilyä, jolloin hän tekee sen)

e) kanna kukka suihkuun Joskus ja Jouluna ja suihkuta pölyt pois (kuten kuvasta huomaat, eivät päässeet meidän kukat suihkuun Jouluna, ehkä sitten Joskus)

f) kaikenkaikkiaan älä ole huomaavinasikaan sitä muulloin, kuin Joskus sekä silloin kun se näyttää janoiselta

Nämä meillä asuvat yksilöt ovat täyttäneet purkkinsa niin tehokkaasti, että keväällä tulee jälkikasvun jaon aika. Ole siis yhteydessä, jos hyväsukuiset, sitkeät, kauniit ja ilmaapuhdistavat yksilöt kiinnostavat!


2 kommenttia:

  1. Hyvä Leena! Tsadaa, tästä se sitten lähtee! Saat tuon yksilöiden kasvattamisen kuulostamaan niin helpolta, että soitahan sitten kummitädille, kun "lapset" on luovutusiässä. Sovitaan blogitustreffit!

    VastaaPoista